29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. Sunt prognozate ploi în zilele de 16 şi 17 martie şi spre finele lunii

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 13-26 martie 2023.
În ansamblu regimul termic se va situa peste normele climatologice, însă în prima săptămână vor fi alternanţe semnificative de la o zi la alta. Media regională a temperaturilor maxime va oscila între 10 şi 16 grade, iar a celor minime va creşte de la -2 grade în prima noapte, până spre 4 grade în 16 martie, ca ulterior să scadă la 0 grade. Pentru perioada 20-26 martie sunt prognozate maxime în general de 14…17 grade şi minime de 3…5 grade. Sunt prognozate ploi în 16 şi 17 martie şi spre finalul intervalului (probabilitate mai ridicată în 25 şi 26 martie).
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare