3.1 C
Judeţul Teleorman
joi, decembrie 1, 2022

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea pentru ploi va fi redusă, în următoarele două săptămâni

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 31 octombrie-13 noiembrie 2022.
În intervalul 31 octombrie-2 noiembrie media maximelor va fi cuprinsă între 21 şi 26 de grade, cea mai mare valoare urmând a se înregistra în ziua de 2 noiembrie. Ulterior zilei de 2 noiembrie vremea se va răci, astfel încât maximele vor coborî spre medii în jurul a 20 de grade, până în data de 5 noiembrie, apoi spre 15…16 grade, până spre 11 noiembrie. În ultimele două zile ale intervalului, temperaturile maxime vor continua să scadă, până spre medii în jurul a 12 grade. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă între 8 şi 10 grade, în perioada 31 octombrie-3 noiembrie. Ulterior nopţii de 3 noiembrie, minimele vor coborî spre medii în jurul a 8…9 grade în nopţile de 7 şi 8 noiembrie, apoi până spre valori în jurul a 4 grade, în intervalul 10 -13 noiembrie.
Probabilitatea pentru ploi va fi redusă. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident mortal pe E70. Şoferul, un tânăr de 25 de ani din Buzescu, a decedat

La data de 30 noiembrie, a.c., ora 15.52, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de...

Articole similare