1.8 C
Judeţul Teleorman
luni, decembrie 11, 2023

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea de ploaie în zilele de 5 şi 6 octombrie şi după 12 octombrie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 2-15 octombrie 2023.
Media maximelor termice va fi în creştere până în data de 4 octombrie, când va atinge 27…28 de grade. În următoarele 3 zile va fi în scădere şi se va situa între 22…24 de grade, apoi va avea variaţii în general între 23 şi 26 de grade. Media minimelor termice va avea valori între 8 şi 13 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în zilele de 5 şi 6 octombrie şi după data de 12 octombrie.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare