26.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 14, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. Precipitaţii destul de consistente, în următoarele două săptămâni

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 11-24 martie 2024.
Până la mijlocul primei săptămâni, valorile termice maxime vor fi în scădere uşoară de la medii de 15…16 grade, până spre 12 grade. Până la finalul săptămânii, valorile diurne vor fi în creştere spre medii de 18…19 grade. În a doua jumătate a intervalului, temperaturile maxime vor avea din nou tendinţa de scădere uşoară până la medii de 15…16 grade. Valorile termice nocturne vor avea variaţii nesemnificative pe tot parcursul intervalului, iar media regională a acestora va oscila între 3 şi 6 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în intervalul 11-15 martie şi după data de 20 martie.Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare