2.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Prognoza METEO pentru Teleorman. Pe arii restrânse va ploua slab, aproape în fiecare zi

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 20 februarie- 5 martie 2023.
Între 20 şi 26 februarie media maximelor termice va avea variaţii semnificative la valori mult mai ridicate decât în mod normal în această perioadă şi se va situa între 6 şi 18 grade, apoi se va răci, iar media va fi în general de 8…11 grade. Media minimelor termice va avea oscilaţii mai mici, între 1 şi 5 grade în prima parte a intervalului şi între -1şi 3 grade în cea de a doua. Pe arii restrânse va ploua slab, aproape în fiecare zi.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare