21.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Prognoza METEO pentru Teleorman. Intervalul 17-20 martie va fi caracterizat de un proces de răcire, cu maxime de 5 grade

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 14-27 martie 2022.
Conform meteorologilor, în prima zi media maximelor va fi de 6 grade, apoi va creşte spre 11 grade, astfel situându-se în jurul normelor. Intervalul 17-20 martie va fi caracterizat de un proces de răcire ce va determina maxime, mediate regional, de 5 grade. În a doua parte a intervalului, valorile de temperatură vor creşte treptat şi vor avea medii între 6 şi 12 grade. În prima săptămână, minimele vor avea variaţii, cu valori mediate regional între -5 şi 0 grade, apoi se estimează creşterea acestora de la medii de -6 grade pe 19 martie până la 0 grade în ultima zi a intervalului. Probabilitatea pentru precipitaţii slabe va fi mai ridicată pe 16 martie şi temporar în a doua săptămână.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

1 Octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Ziua de 1 octombrie, declarată Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice este o ocazie deosebită pentru a adresa cele mai...

Articole similare