25.2 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. În următoarele două săptămâni, regimul pluviometric se va menţine deficitar

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 6-19 noiembrie 2023. Intervalul de prognoză va debuta cu o vreme deosebit de caldă pentru utima decadă a lunii noiembrie, apoi se va răci uşor, astfel încât va fi doar cald, însă din 12 noiembrie se estimează o răcire mai accentuată, ce va persista până la finalul perioadei. În acest tablou meteorologic, temperaturile maxime vor avea valori medii de la 22 spre 12 grade şi minime de la 10 până la 2 grade. Precipitaţiile işi vor face apariţia cu totul trecător, regimul pluviometric se va menţine deficitar, dar va exista totuşi probabilitatea de extindere a acestora în zilele de 8 şi 13 noiembrie.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare