10.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, februarie 24, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. După câteva zile mai reci, temperaturile vor ajunge la 20-22 de grade

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 24 aprilie-7mai 2023.

În prima zi a intervalului se vor înregistra valori termice diurne în jurul normelor climatologice în toată regiunea, respectiv o medie a acestora de 20…21 de grade, apoi se va răci treptat, iar pentru perioada 26-28 aprilie sunt estimate temperaturi de 15…16 grade. După acest interval, deşi vor mai fi alternanţe termice, media maximelor va fi în general de 18…19 grade, cu valori mai ridicate spre finalul intervalului când se vor putea depăşi 20…22 de grade. Media temperaturilor minime va scădea de la 7…9 grade în primele nopţi, până spre 4 grade în 28 şi 29 aprilie, apoi în restul intervalului se va reveni la valori de 7…8 grade.

Vor fi ploi în perioada 25-27 aprilie, izolat însemnate cantitativ, iar cu o probabilitate în

creştere şi la începutul lunii mai.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare