31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Produse de igienă pentru elevii de la Şcoala “Alexandru Colfescu”, din Alexandria, oferite de Crucea Roşie Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Când elevii se vor întoarce în bănci, e important ca aceştia să aibă toate condiţiile necesare pentru a fi în siguranţă şi a veni cu plăcere la şcoală. Iar igiena are un rol primordial. Scoala Gimnaziala Alexandru Colfescu din Alexandria a beneficiat de 140 de produse de igienizare ca urmare a participării la programul „Domestos susţine igiena în şcoli” implementat de Crucea Roşie Română şi Domestos. Distribuţia produselor s-a realizat cu sprijinul voluntarilor filialei de Cruce Roşie Teleorman.
În România, mii de elevi nu pot folosi toaletele din şcoli din cauza gradului de deteriorare al acestora. Iar copiii din peste o mie de şcoli sunt obligaţi să folosească toaletele aflate în curte. Numărul toaletelor care ar trebui construite sau renovate în toată ţara este atât de mare încât necesită un efort comun. De aceea Domestos, prin campania „Susţine Igiena în Şcoli”, şi Crucea Roşie Română lansează DreptulLaToalete, o platformă care îşi propune să unească eforturile noastre, ale tuturor celor care ne pasă.
Pentru că doar împreună-părinţi, profesori, autorităţi, companii sau simpli cetăţeni, putem rezolva problema toaletelor în şcoli odată pentru totdeauna. Platforma porneşte la drum cu o donaţie Domestos de 45.000 euro anuală pentru amenajări şi renovări şi 104 seturi de produse anual pentru necesarul de curăţenie. Dar are nevoie de ajutorul nostru al tuturor ca să continue şi să îşi atingă scopul.
Înscrie o şcoală în program: https://www.domestos.com/ro/dreptul-la-toalete.html sau donează prin intermediul formularului alăturat şi ajută-ne să obţinem ceva ce acum pare de neatins: condiţii sigure de igienă în toaletele din şcolile din România!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare