1.4 C
Judeţul Teleorman
duminică, februarie 5, 2023

Procurorul Toma Ovidiu Carmen, eliberat din funcție. Decretul a fost semnat de către președintele României

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Marţi, 30 martie, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat mai multe decrete de eliberare din funcţie a unor judecători şi procurori, ca urmare a demisiei sau pensionării. Potrivit documentului, la nivelul întregii ţări, opt judecători şi doi procurori îşi vor încheia activitatea, în următoarea perioadă. Printre aceştia se numără şi Toma Ovidiu Carmen, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.

“Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a domnului Toma Ovidiu-Carmen – pensionare, la data de 1 aprilie 2021”, se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de TOMA OVIDIU – CARMEN, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, a fost aprobată de către Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în ședința din 16 martie 2021, cu unanimitate de voturi.

 

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat Maria Stoian: Comisia Europeană acordă 1,6 miliarde euro pentru capitalizarea unei noi bănci de investiții și dezvoltare în România

Comisia Europeană a aprobat, în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o măsură adoptată de România în valoare...

Articole similare