30.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 25, 2022

Primarul din Vitănești, Simion Nedea, după plecarea din PSD: “După atâția ani, sunt profund dezamăgit!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

De 16 ani este membru al Partidului Social Democrat. În 2004 a candidat la funcția de primar al comunei Vitănești, iar la fiecare alegeri, indiferent că au fost locale, parlamentare sau prezidențiale, a obținut cu un scor zdrobitor. De fiecare dată a avut același obiectiv. Să aducă proiecte, în localitatea situată la numai câțiva kilometri de Alexandria, pentru a schimba în bine viața comunității. Este unul dintre cei mai apreciați primari din Teleorman, cu un cuvânt greu atunci când a fost vorba despre luare unor decizii importante.

Cu toate acestea, Simion Nedea, primarul comunei Vitănești, are o mare dezamăgire. Faptul că nu a reușit să implementeze toate proiectele pe care și le-a propus și care i-au fost promise, de-a lungul timpului, pare a fi povara mandatului de primar. Acum, odată cu preluarea guvernării de către PNL, crede că lucrurile se vor schimba. În urma unor discuții purtate cu mai marii formațiunii politice, a primit garanții ferme că toate proiectele, considerate vitale pentru comunitatea locala, vor prinde viață.

Întrebat de ce a renunțat la PSD și a decis să candideze pe listele PNL la următoarele alegeri, Simion Nedea a fost destul de tranșant: “Am luat decizia pentru comuna Vitănești, nu pentru mine. Nu am niciun interes personal sau afaceri, nici dosare penale cu care să fiu agățat. Am câteva proiecte importante pentru localitate, iar în urma dicuțiilor purtate cu liderii PNL am convingerea că ele se vor materializa. În primul rând este vorba despre proiectul de asfaltare a tuturor ulițelor din Vitănești. A trecut de Comisia Tehnică din Ministerul Dezvoltării. Urmează licitația și executarea lucrării. În al doilea rând, mă refer la alimentarea cu apă, în toate satele comunei. Spre exemplu, la Schitu Poenari, nu a fost cuprinsă în proiectul inițial. Și nu în ultimul rând, înființarea rețelei de gaze naturale, program care, din spusele oficialilor, va demara cât de curând. Asta este politica mea, de a face ceva pentru oamenii ce au avut încredere în mine. Despre ideologia sau doctrina unui partid sau altul, îi las pe oamenii politici să vorbească!

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Un nou program de colectare al deșeurilor, în localitatea Drăgănești de Vede

Într-un mesaj postat pe pagina de socializare, ADI Managementul Deseurilor Teleorman informează că, de la 1 iulie 2022, se...

Articole similare