2.4 C
Judeţul Teleorman
joi, februarie 2, 2023

Primarul din Peretu, Mihai Soreață, ține morțiș să ajungă măscăriciul satului. Mai marii PSD îl numesc… cel mai slab din județ

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cetățenii din comuna Peretu au nevoie de divertisment. Vor un bufon al lor, de care să râdă cu gura până la urechi. Și l-au găsit. Mihai Soreață, primarul, a devenit cel mai comic personaj din localitate. Mai are ceva de lucrat până sa ajungă măscăriciul satului. Mai nou, edilul șef apare pe “micile ecrane”. Pe facebook. Se filmează în pulover roșu, după modelul Petre Roman. Să nu-l deoache lumea. E bărbat bine și ispita e la tot pasul. Te apucă durerile de burtă și spate, de zici că îți vine menstruația, atunci când îl vezi. Spune ce gândește. Și bine face. Oamenii cu cap își dau imediat seama că mai are de construit mansarda, pe acoperișul deasupra capului. În ultima filmare arată că nu e singur. Și-a mai luat un clovn. Pe Burcea Alexandru, fostul viceprimar. Un trădător, după cum însuși primarul Soreață îl numea, în urmă cu un an și ceva.

“În urma procesului de numărare a voturilor, s-a constatat că d-l Burcea Alexandru a trădat interesele PSD Peretu, alegând să fraternizeze cu cei de la PNL Peretu. Datorită acestei trădări, d-lui Burcea Alexandru i se va retrage calitatea de membru PSD și își va pierde calitatea de consilier local și, implicit, pe cea de viceprimar”, este mesajul pe care Soreață l-a trimis colegilor.

Citeşte şi: Trădătorul Burcea Alexandru, aruncat ca o măsea stricată din funcția de viceprimar al comunei Peretu

Iar oamenii de valoare, din PSD Peretu, îl părăsesc. Unul după altul, sătui de ifosele lui de mare baștan. La ultima ședință, încă un consilier PSD l-a trădat, că tot îi place cuvântul. Și nu e singurul. Conform unor surse, în următoarea perioadă, un alt consilier social democrat îi va da lovitura de grație. Mai mult, într-o clipă de sinceritate, liderul partidului din județ ar fi afirmat că Mihai Soreață este cel mai slab primar PSD din Teleorman.

Acum, chipurile, Alicuță a devenit băiat de treabă. Indispensabil, mai ales pe vreme rece, când îți îngheață toate măruntaiele. Cu sufletul otrăvit, plin de ură, Soreață continuă să muște. Nu are liniște. Nu știe să se bucure de soarele de pe cer. E într-o totală negură. Și neregulă cu principiile unui om educat, de societate. Un parvenit care visează doar funcții. Și pentru asta are nevoie de o paiață.

În ultima postare, diva din primăria Peretu, Mihai Soreață, uită de dușmanul lui politic și spune despre acesta că este mai puternic decât unguentul Baneocin, că dacă-l pui la rană scapi de infecție.

“Acel băiat (n.n Burcea Alexandru), vreau să vă zic că a tratat cu foarte mare seriozitate problemele comunității. Este un băiat cu care eu, pur și simplu, mă înțelegeam, mă completam”.

Ești mare, Șoreață. Și tot în completare, o sugestie: dacă e bun, luați-vă, dar nu-ți bate joc de o comunitate bogată, cu oameni destoinici și harnici, poate cea mai puternică din județ.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat Maria Stoian: Comisia Europeană acordă 1,6 miliarde euro pentru capitalizarea unei noi bănci de investiții și dezvoltare în România

Comisia Europeană a aprobat, în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o măsură adoptată de România în valoare...

Articole similare