10.7 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 23, 2024

Primarul Aurelian Neagoe, de Ziua Națională: “Tătărăștii de Jos este o bucățică din România, dar un simbol puternic, în zona Munteniei”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Într-o atmosferă încărcată de emoție, inerentă unui astfel de eveniment, sute de cetățeni și elevi din localitatea Tătărăști de Jos au serbat, așa cum se cuvine, Ziua Națională a României. Încă de la primele ore ale zilei, în ciuda vremii mohorâte, cei mai mici fii ai satului, dar și seniorii localității, și-au dat întâlnire pe platoul din fața administrației publice locale, la Monumentul ridicat în cinstea Eroilor din cel de-al doilea Război Mondial. Un sobor de preoți a oficiat un Te Deum și au fost depuse coroane de flori în memoria ostașilor căzuți în luptă. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, elevii școlii din localitate au susținut un frumos program artistic, cu cântece și poezii patriotice, în aplauzele celor prezenți.

“Astăzi este ziua noastră, ziua tuturor românilor, este o zi care marchează un moment istoric extrem de important, dar mai presus de toate, data de 1 decembrie reprezintă o zi în care noi toți trebuie să reflectăm asupra ideii de unitate, solidaritate și iubire față de țara în care ne-am născut și în care trăim. Poate că de multe ori ne dezamăgește, poate că de multe ori considerăm că nu ne oferă ceea ce ne dorim, dar trebuie să o respectăm, să fim conștienți că toți suntem și facem parte din ea. Fiecare dintre noi trebuie să aducă schimbarea. Tătărăștii de Jos este o bucățică din România, dar un simbol puternic în zona Munteniei. Mă simt onorat că voi, cetățenii Tătărăștiului, v-ați exprimat dorința de a vă reprezenta această comună. Împreună suntem o forță, trebuie să ne implicăm și să fim o comunitate unită, pentru că doar așa vom reuși să contribuim la dezvoltarea acestei localități și implicit la dezvoltarea țării în care trăim și pe care o iubim. 1 Decembrie marchează ziua Marii Uniri, mesajul meu și îndemnul meu pentru voi toți, în această zi cu o deosebită semnificație, este să ne unim, să ne autodepășim și să ne implicăm pentru ca această localitate să se dezvolte și să reflecte idealul pe care ni-l dorim. La mulți ani, tuturor românilor, la mulți ani, România, la mulți ani, vouă tuturor participanților și tuturor celor care n-au putut participa. Doamne ajută să ne vedem sănătoși și la anul care vine!”, a fost mesajul transmis de către primarul Aurelian Neagoe.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare