26.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Primăriile din Teleorman, beneficiare de investiţii finanţate prin PNDL I, pot cere prelungiurea contractelor cu 2 ani

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La propunerea Ministerului Dezvoltării, Guvernul a aprobat o ordonanţă care asigură finalizarea obiectivelor de investiţii finanţate de minister prin etapa I a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).
“Continuăm să sprijinim proiectele comunităţilor locale. Fără această măsură ar fi în pericol multe investiţii finanţate, ale căror construcţie a fost începută deja. De aceea, este esenţial ca aceste proiecte să aibă continuitate pentru dezvoltarea constantă a comunităţilor locale şi pentru gestionarea eficientă a sumelor deja alocate de la bugetul de stat”, a arătat ministrul Cseke Attila.
Din numărul total de 4.502 obiective de investiţii incluse în PNDL etapa I, 733 obiective de investiţii sunt vizate de decizia de adoptată. Beneficiarii au posibilitatea de a solicita Ministerului Dezvoltării prelungirea valabilităţii contractelor de finanţare, cu o perioadă de până la 2 ani, în ultimele trei luni ale contractului. Totodată, beneficiarii PNDL etapa I care, până la data solicitării de prelungire a valabilităţii contractelor de finanţare, nu au solicitat niciun transfer de la bugetul de stat pentru finanţarea obiectivelor de investiţii ce fac obiectul contractelor, nu vor putea beneficia de prelungirea contractelor de finanţare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

1 Octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Ziua de 1 octombrie, declarată Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice este o ocazie deosebită pentru a adresa cele mai...

Articole similare