21.4 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Primarii PSD amenință persoanele ce au semnat pentru candidații PNL. Președintele Eugen Pîrvulescu spune că va face plângere penală

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Social democrații din județ au trecut deja la amenințări. Vizați sunt cei care au semnat în listele de susținere pentru candidații PNL. Liderii liberali reclamă faptul că, în unele Birouri Electorale de Circumscripție, primarii, cu largul concurs al președinților, au sustras documentele cu numelor celor care și-au exprimat sprijinul pentru candidații lor. Deși președinții BEC au obligația să securizeze orice document, indiferent de numele candidatului, cârdășia cu PSD îi determină să încalce legea. Spre exemplu, în comuna Gratia, oamenii PSD-ului au mers la persoanele care au iscălit în favoarea candidaților PNL și le-au cerut socoteală. Ba chiar i-au amenințat.

Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, a declarat că va depune sesizări la Biroul Electoral Județean, cât și la Biroul Electoral Central. Mai mult, liderul liberal a precizat că va face plângere penală, în cazul în care aceste practici de intimidare vor continua iar președinții de BEC vor mai da documente către primarii PSD.

”Noi, în nenumărate rânduri, am tras un semnal de alarmă asupra sistemului de tip mafiot pe care PSD îl practică. Nici nu a început campania electorală și oamenii ăștia acționează în forță. Oare ce o să se întâmple după 6 mai, dată la care va începe campania? Ce instituții ale statului garanteză că alegerile vor fi unele corecte? Acum, înțelegeți de ce am cerut demiterea prefectului politic și numirea unui tehnocrat? Pentru a avea garanția că legea nu va mai fi terfelită, sub privirile nepăsătoare ale unui prefect numit de un guvern politic, care va face jocurile PSD, ca drept mulțumire pentru funcția primită”, a concluzionat Eugen Pîrvulescu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare