18.2 C
Judeţul Teleorman
joi, mai 19, 2022

Primăria Turnu Măgurele-drept la replică

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Referitor la articolul publicat în data de 04.04.2020 în care este prezentată o persoană ca fiind “om al străzii” care se odihnește pe o bancă situată în fața blocului Y2 pe strada Mihail Eminescu din Turnu Măgurele, facem următoarele precizări:

  1. La nivelul municipiului Turnu Măgurele, prin intermediul serviciului public de asistență socială, evidența persoanelor fără adăpost se actualizează și se raportează săptămânal Centrului județean de coordonare și conducere a intervenției conform art.6 alin. (2) din Ordonanța Militară nr.3, cu mențiunea că la nivelul municipiului nu există până în prezent nicio persoană fără adăpost.
  2. La controlul efectuat de către organele de ordine publică s-a constatat faptul că persoana în cauză nu are domiciliul pe raza municipiului Turnu Măgurele și nici nu era un “om al străzii” așa cum s-a menționat în articol, fiind doar în trecere prin municipiul Turnu Măgurele, acesta declarând că merge către domiciliul său.

Articolul este lipsit de obiectivitate și neadevărul informațiilor din articol dovedesc pe deplin lipsa de documentare și profesionalism al autorului.

PRIMAR,
CUCLEA DĂNUȚ

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În martie, la nivelul judeţului, câştigul salarial mediu nominal net a fost de 2.874 de lei

Conform ultimului raport al Direcţiei Judeţene de Statistică, în luna martie 2022, câştigul salarial mediu nominal net la nivelul...

Articole similare