16 C
Judeţul Teleorman
duminică, iunie 4, 2023

Președintele CJ, Adrian Gâdea, a câștigat “o poală de bani”, ca membru în Consiliile de administrație, la două companii de STAT

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman, a dat lovitura de pe urma funcțiilor de membru în consiliul de administrație sau de supraveghere, în două companii cu capital de stat. Mult mai mult decât salariul încasat de la Ministerul Dezvoltării, unde a fost secretar de stat, și, ulterior, de consilier, la Camera Deputaților. Cu alte cuvinte, președintelui Adrian Gâdea i-a pus Dumnezeu mâna-n cap. Din funcțiile deținute, pe vremea când PSD era la putere, Gâdea a obținut venituri de 2,58 miliarde de lei vechi. Într-un singur an. Cam 215 milioane de lei vechi pe lună, un pic mai puțin decât a câștigat șeful statului.
Potrivit declarației de avere, peste 770 de milioane de lei vechi au intrat în buzunarele politicianului, ca membru în Consiliul de supraveghere, la la Fondul Român de Contragarantare SA. Și tot ca membru în Consiliul de Administrație, de data asta la ROMATSA R.A, adică la Administraţia Româna a Serviciilor de Trafic Aerian, a încasat peste 735 de milioane de lei.
În plină pandemie, Adrian Gâdea a reușit să pună și ceva bani deoparte, pentru zile negre, cum ar zice românul. Un mizilic de circa 343 de milioane de lei s-a adaugat la conturile deja existente, a căror valoare cumulată ajunge la 2,4 miliarde de lei vechi. Că de, ban la ban trage și păduche la păduche! Tot în 2020, și-a cumpărat și o bijuterie de mașină. O Toyota Corolla, ultimul răcnet. În schimb, politicianul nu are simțul proprietății. Nu deține terenuri și nici locuinţă pe numele lui și se chinuie să achite un credit la bancă, de 520 de milioane de lei vechi, scadent în anul 2028.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare