31.6 C
Judeţul Teleorman
miercuri, iulie 24, 2024

Premiile de la ”Parada Europei”, ţeapa deceniului dată de către Consiliul Judeţean Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Elevii liceelor ce au câştigat premii la pomposul eveniment ”Parada Europei” au fost informaţi că trebuie să-şi facă alte planuri pentru vacanţă. Au fost înştiinţaţi printr-un SMS, că doar nu s-or coborî organizatorii să-i cheme, într-un cadru oficial, şi să le explice motivele bătăii de joc. Este sub demnitatea lor, doar sunt şmecheri peste destinele noastre! Raţiunea pentru care elevii au rămas cu buza umflată, se zice că ar fi legea achiziţiilor publice, ce nu mai permite ”plocoanele”.

În ediţiile anterioare ale cotidianului Informaţia de Teleorman, relatam cum organizatorii i-au umilit, la propriu, pe elevii angrenaţi în acest spetacol, cum mulţi dintre ei, în timpul repetiţiilor, au ajuns la camera de gardă, cu lipotimie şi insolaţie. Nesemnificativ pentru mai marii CJ Teleorman. Interesul a fost mai presus de orice, iar atragerea de susţinători la alegerile din 5 iunie, vitală.

În toată această încrengătură cineva s-a ferit să spună adevărul. Cum alegerile băteau la uşă, un anunţ de genul ”totul a fost voluntar, iar premiile vor consta în diplome de participare” ar fi produs o mare stare de nemulţumire şi, implicit, destule voturi pierdute. Concret, modificările la lege au apărut în Monitorul Oficial pe 26 mai 2016. Asta înseamnă că organizatorii ştiau, cu două săptămâni înainte de eveniment, că legea le interzice să mai acorde premii. Şi totuşi, nimeni nu a avut curajul să ia taurul de coarne şi să spună cum stau lucrurile. Nici măcar preşedintele Gâdea, care a preferat laşitatea în locul bărbăţiei.

C.R.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au decis arestarea unui bărbat acuzat de trafic de minori, proxenetism şi violenţă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată...

Articole similare