7.8 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 28, 2023

Premierul Nicolae Ciucă: „România va primi 2,6 miliarde de euro, suma aferentă primei cereri de plată din cadrul PNRR!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.
Comisia a avizat favorabil solicitarea noastră, ca urmare a faptului că am reușit să îndeplinim țintele și jaloanele asumate. Este rezultatul efortului coordonat al echipei guvernamentale și pentru acest lucru le mulțumesc colegilor. Trebuie să menținem ritmul accelerat al reformelor din toate domeniile și să ne pregătim pentru transmiterea celei de-a doua cereri de plată în luna octombrie.
Voi monitoriza cu atenție îndeplinirea obiectivelor asumate prin acest mecanism, astfel încât România să beneficieze de cele aproximativ 30 de miliarde de euro. Ne-am propus să folosim aceste fonduri în domenii cheie pentru modernizarea României. Autostrada Moldovei este în linie dreaptă, am semnat deja contractele de finanțare pentru construcția de creșe, pentru renovarea unor obiective sociale importante, dar și pentru proiectele de tranziție verde. Continuăm în același ritm!”, premierul, președintele Partidului Național Liberal Nicolae-Ionel Ciucă.
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare