10.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

Premieră online: comedia ,,Chemarea Veneţiei”

Articole noi

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În perioada în care cinematografele sunt închise, industria se reinventează şi filmele au mai nou premiera direct online. Pe https://play.happycinema.ro/ puteţi urmări premiera filmului francez ,,Chemarea Veneţiei” (Venise n’est pas en Italie) iar în curând urmează lansarea altor premiere naţionale online, titluri precum The wedding year, Blackbird, The Haunt şi Night Shift.
,,Chemarea Veneţiei” este regizat de Ivan Calbérac, filmul avându-l ca protagonist pe Emile, care are 15 ani. Locuieşte în Montargis, alături de tatăl său cam zăpăcit şi mama ce i-a vopsit întotdeauna părul blond, pentru că, se pare, aşa arată el mai bine. Când o fată pe care Emile o place foarte mult îl invită în vacanţa de vară la Veneţia, el este mai mult decât fericit.
Dar există o problemă-părinţii lui decid să-l însoţească! Aceasta este povestea unui adolescent născut într-o familie ce nu poate fi clasificată, povestea unei prime iubiri, miraculoasă şi fragilă.
Aceasta este povestea unei călătorii iniţiatice şi incredibile, în care viaţa o ia de multe ori pe cărări nebănuite, dar la finalul cărora Veneţia te va aştepta la întâlnire.
Familia Chamodots vă va cuceri instant, cu excentricităţile şi amuzamentul pe care îl stârneşte. Este o familie în care oricine se poate regăsi, irezistibilă.
,,Chemarea Veneţiei” va aduce un strop de joie de vivre, fiind un film voios, ca promisiunea unei vacanţe.
Filmele din catalogul platformei de streaming online pot fi dăruite celor dragi cu un card cadou pe care îl puteţi încărca cu orice sumă doriţi.
Mai mult, în perioada Sărbătorilor de iarnă, pe platformă veţi regăsi pachete tematice la un preţ redus, precum pachetul tematic de Crăciun, care conţine feericul balet „Spărgătorul de nuci” (Royal Opera House), comedia franceză „A-nnebunit bunica”, animaţiile dublate în limba română „Norm de la Polul Nord: O aventură urieşească”, „Marea Bulgăreală” şi „Marea bulgăreală 2-Supercursa săniuţelor”.

HAPPYCINEMA® este al doilea lanţ de cineplexuri ca acoperire naţională şi este un brand construit cu un capital 100% românesc. Cinematografele din Bucureşti, Bacău, Buzău, Bistriţa, Alexandria sunt temporar închise, acestea îşi vor relua activitatea în funcţie de reglementările impuse de autorităţi. Planul de extindere al reţelei de cinematografe nu va fi afectat, urmând ca în viitorul apropiat să se inaugureze Happy Cinema Slobozia şi Happy Cinema în Colosseum Mall din Bucureşti.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Articole similare