2 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 2, 2022

Premieră online: comedia ,,Chemarea Veneţiei”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În perioada în care cinematografele sunt închise, industria se reinventează şi filmele au mai nou premiera direct online. Pe https://play.happycinema.ro/ puteţi urmări premiera filmului francez ,,Chemarea Veneţiei” (Venise n’est pas en Italie) iar în curând urmează lansarea altor premiere naţionale online, titluri precum The wedding year, Blackbird, The Haunt şi Night Shift.
,,Chemarea Veneţiei” este regizat de Ivan Calbérac, filmul avându-l ca protagonist pe Emile, care are 15 ani. Locuieşte în Montargis, alături de tatăl său cam zăpăcit şi mama ce i-a vopsit întotdeauna părul blond, pentru că, se pare, aşa arată el mai bine. Când o fată pe care Emile o place foarte mult îl invită în vacanţa de vară la Veneţia, el este mai mult decât fericit.
Dar există o problemă-părinţii lui decid să-l însoţească! Aceasta este povestea unui adolescent născut într-o familie ce nu poate fi clasificată, povestea unei prime iubiri, miraculoasă şi fragilă.
Aceasta este povestea unei călătorii iniţiatice şi incredibile, în care viaţa o ia de multe ori pe cărări nebănuite, dar la finalul cărora Veneţia te va aştepta la întâlnire.
Familia Chamodots vă va cuceri instant, cu excentricităţile şi amuzamentul pe care îl stârneşte. Este o familie în care oricine se poate regăsi, irezistibilă.
,,Chemarea Veneţiei” va aduce un strop de joie de vivre, fiind un film voios, ca promisiunea unei vacanţe.
Filmele din catalogul platformei de streaming online pot fi dăruite celor dragi cu un card cadou pe care îl puteţi încărca cu orice sumă doriţi.
Mai mult, în perioada Sărbătorilor de iarnă, pe platformă veţi regăsi pachete tematice la un preţ redus, precum pachetul tematic de Crăciun, care conţine feericul balet „Spărgătorul de nuci” (Royal Opera House), comedia franceză „A-nnebunit bunica”, animaţiile dublate în limba română „Norm de la Polul Nord: O aventură urieşească”, „Marea Bulgăreală” şi „Marea bulgăreală 2-Supercursa săniuţelor”.

HAPPYCINEMA® este al doilea lanţ de cineplexuri ca acoperire naţională şi este un brand construit cu un capital 100% românesc. Cinematografele din Bucureşti, Bacău, Buzău, Bistriţa, Alexandria sunt temporar închise, acestea îşi vor relua activitatea în funcţie de reglementările impuse de autorităţi. Planul de extindere al reţelei de cinematografe nu va fi afectat, urmând ca în viitorul apropiat să se inaugureze Happy Cinema Slobozia şi Happy Cinema în Colosseum Mall din Bucureşti.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Primarul Aurelian Neagoe, de Ziua Națională: “Tătărăștii de Jos este o bucățică din România, dar un simbol puternic, în zona Munteniei”

Într-o atmosferă încărcată de emoție, inerentă unui astfel de eveniment, sute de cetățeni și elevi din localitatea Tătărăști de...

Articole similare