13.3 C
Judeţul Teleorman
miercuri, septembrie 22, 2021

Premieră online: comedia ,,Chemarea Veneţiei”

Articole noi

Cum îți asiguri un preț fix la electricitate timp de 12 luni pentru casa ta

Anul acesta a venit cu schimbări importante pe piața de energie electrică, în contextul liberalizării  prețului energiei electrice, dar...

În două localităţi din Teleorman, rata de infectare a depăşit 6 la mia de locuitori. 168 de persoane au fost testate în ultimele 24...

Conform ultimelor date publicate astăzi, 21 septembrie 2021, de către Direcţia de Sănătate Publică Teleorman, rata de infectare în...

În luna iulie 2021, rata şomajului înregistrat în judeţul Teleorman a fost de 6.3 %

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Judeţene de Statistică Teleorman, în luna iulie 2021, rata şomajului în judeţul a fost...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În perioada în care cinematografele sunt închise, industria se reinventează şi filmele au mai nou premiera direct online. Pe https://play.happycinema.ro/ puteţi urmări premiera filmului francez ,,Chemarea Veneţiei” (Venise n’est pas en Italie) iar în curând urmează lansarea altor premiere naţionale online, titluri precum The wedding year, Blackbird, The Haunt şi Night Shift.
,,Chemarea Veneţiei” este regizat de Ivan Calbérac, filmul avându-l ca protagonist pe Emile, care are 15 ani. Locuieşte în Montargis, alături de tatăl său cam zăpăcit şi mama ce i-a vopsit întotdeauna părul blond, pentru că, se pare, aşa arată el mai bine. Când o fată pe care Emile o place foarte mult îl invită în vacanţa de vară la Veneţia, el este mai mult decât fericit.
Dar există o problemă-părinţii lui decid să-l însoţească! Aceasta este povestea unui adolescent născut într-o familie ce nu poate fi clasificată, povestea unei prime iubiri, miraculoasă şi fragilă.
Aceasta este povestea unei călătorii iniţiatice şi incredibile, în care viaţa o ia de multe ori pe cărări nebănuite, dar la finalul cărora Veneţia te va aştepta la întâlnire.
Familia Chamodots vă va cuceri instant, cu excentricităţile şi amuzamentul pe care îl stârneşte. Este o familie în care oricine se poate regăsi, irezistibilă.
,,Chemarea Veneţiei” va aduce un strop de joie de vivre, fiind un film voios, ca promisiunea unei vacanţe.
Filmele din catalogul platformei de streaming online pot fi dăruite celor dragi cu un card cadou pe care îl puteţi încărca cu orice sumă doriţi.
Mai mult, în perioada Sărbătorilor de iarnă, pe platformă veţi regăsi pachete tematice la un preţ redus, precum pachetul tematic de Crăciun, care conţine feericul balet „Spărgătorul de nuci” (Royal Opera House), comedia franceză „A-nnebunit bunica”, animaţiile dublate în limba română „Norm de la Polul Nord: O aventură urieşească”, „Marea Bulgăreală” şi „Marea bulgăreală 2-Supercursa săniuţelor”.

HAPPYCINEMA® este al doilea lanţ de cineplexuri ca acoperire naţională şi este un brand construit cu un capital 100% românesc. Cinematografele din Bucureşti, Bacău, Buzău, Bistriţa, Alexandria sunt temporar închise, acestea îşi vor relua activitatea în funcţie de reglementările impuse de autorităţi. Planul de extindere al reţelei de cinematografe nu va fi afectat, urmând ca în viitorul apropiat să se inaugureze Happy Cinema Slobozia şi Happy Cinema în Colosseum Mall din Bucureşti.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Cum îți asiguri un preț fix la electricitate timp de 12 luni pentru casa ta

Anul acesta a venit cu schimbări importante pe piața de energie electrică, în contextul liberalizării  prețului energiei electrice, dar...

Articole similare