10.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

Pompierii teleormăneni își demonstrează abilitățile la „Concursul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă”, desfășurat la Slatina

Articole noi

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...

Aproximativ 10.000 de şomeri, înregistraţi în evidenţele AJOFM Teleorman. Jumătate au doar studii gimnaziale

La sfârşitul lunii martie, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman erau 9.496 şomeri (din care...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă se organizează în fiecare an, în perioada iunie-septembrie, având ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.
În perioada 25-27 iulie 2018, în municipiul Slatina, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Matei Basarab” al judeţului Olt şi la Stadionul „1 Mai” Slatina se va organiza faza zonală a „Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă”.
Această etapă este organizată de ISU Olt, cu sprijinul Asociaţiei Sportive „Pompierul” Olt, iar echipajele participante sunt din cadrul Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Argeş, Giurgiu şi Teleorman.
Echipajele participante îşi vor demonstra abilităţile la probele: Scara de fereastră – opt concurenţi, Pista cu obstacole pe 100 de metri – 8 concurenţi, Ştafeta 4X100 de metri – 2 echipe cu câte opt concurenţi şi Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă – şapte concurenţi. Probele de concurs sunt similare cu cele ale concursurilor sportive internaţionale al pompierilor, organizate de Comitetul Internaţional de Prevenire şi Stingere a Incendiilor ( C.T.I.F. ). Loturile vor fi formate dintr-un conducător de lot, un antrenor, opt concurenţi şi două rezerve.
La etapa finală, care se organizează de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, participă primele nouă loturi clasate, în ordinea crescătoare a sumei rezultatelor care se iau în calcul pentru clasamentul la cele patru probe.
Festivitatea de deschidere va avea loc astăzi, 26 iulie, începând cu ora 8.00, la sediul ISU Olt, iar premierea echipelor clasate pe podium se va desfăşura, vineri, 27 iulie, la Stadionul „1 Mai” din municipiul Slatina, după încheierea probelor de concurs.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

Articole similare