22.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Poliţiştii teleormăneni au reţinut 7 permise de conducere, în ultimele 24 de ore

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite mai multe dosare penale şi aplicate sancţiuni contravenţionale pentru diverse abateri privind circulaţia pe drumurile publice.
În ultimele 24 de ore, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 72 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 24 940 de lei, au reţinut 7 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.
Dintre acestea, 20 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 35 sancţiuni pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 4 sancţiuni pentru telefon mobil şi 9 sancţiuni pentru alte abateri.
Exemplificăm: Astfel, la data de 06 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Crîngu au depistat un bărbat în vârstă de 65 de ani din comuna Călmăţuiu, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 653, în localitatea Salcia, judeţul Teleorman, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infractiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent .

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare