9.7 C
Judeţul Teleorman
duminică, decembrie 3, 2023

Poliţiştii teleormăneni au reţinut 36 de permise de conducere şi au aplicat peste 800 de sancţiuni, în ultimele 72 de ore

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, protejării patrimoniului şi drepturilor şi libertăţilor persoanelor, răspunzând nevoilor cetăţenilor.
Astfel, în perioada 26-29 martie a.c., poliţiştii au intervenit la peste 300 de evenimente, dintre care nu mai puţin de 290 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă-112.
Totodată, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat peste 800 de sancţiuni contravenţionale în valoare aproximativ 270.000 de lei, au reţinut 36 de permise de conducere şi au retras 14 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulaţie pe drumurile publice.
În ultimele 72 de ore, la nivelul judeţului au fost înregistrate două accidente rutiere uşoare, Alexandria şi Salcia, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
De asemenea, poliţiştii au constatat şase infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care trei pentru conducere sub influenţa alcoolului.
Poliţiştii teleormăneni atrag atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere de către toţi participanţii la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile judeţului nu sunt imputabile doar unei categorii.
La data de 27.03.2021, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alexandria, au desfăşurat activităţi pe linie de mandate şi persoane urmărite, fiind depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Alexandria, împotriva căruia Judecătoria Alexandria a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru infracţiuni la regimul rutier, bărbatul fiind încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat PNL, MARIA STOIAN: Sprijin esențial destinat școlilor mici pentru reducerea absenteismului și îmbunătățirea rezultatelor elevilor

Unul dintre obiectivele primordiale ale conducerii PNL a Ministerul Educației îl reprezintă reducerea fenomenului abandonului școlar, amplificat în ultima...

Articole similare