28.8 C
Judeţul Teleorman
marți, august 3, 2021

Poliţiştii teleormăneni au reţinut 36 de permise de conducere şi au aplicat peste 800 de sancţiuni, în ultimele 72 de ore

Articole noi

Oficial american, în vizită la OSIM. Directorul General Cătălin Burcescu s-a întâlnit cu noul Secretar Economic al Ambasadei S.U.A.

Vizită, la cel mai înalt nivel, la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci. La începutul săptămânii, directorul general...

ITM Teleorman: Recomandări pentru angajatori, în perioada caniculei

Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman recomandă tuturor angajatorilor respectarea prevederilor Ordonanţei de Urgenţă nr.99/2000, privind măsurile ce pot fi...

Şapte voluntari teleormăneni au parcurs un nou stagiu de pregătire, în cadrul programului “Salvator din pasiune”, organizat de ISU

În această perioadă, şapte dintre voluntarii teleormăneni au parcurs în cadrul unităţii noastre un nou stagiu de perfecţionare cu...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, protejării patrimoniului şi drepturilor şi libertăţilor persoanelor, răspunzând nevoilor cetăţenilor.
Astfel, în perioada 26-29 martie a.c., poliţiştii au intervenit la peste 300 de evenimente, dintre care nu mai puţin de 290 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă-112.
Totodată, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat peste 800 de sancţiuni contravenţionale în valoare aproximativ 270.000 de lei, au reţinut 36 de permise de conducere şi au retras 14 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulaţie pe drumurile publice.
În ultimele 72 de ore, la nivelul judeţului au fost înregistrate două accidente rutiere uşoare, Alexandria şi Salcia, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
De asemenea, poliţiştii au constatat şase infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care trei pentru conducere sub influenţa alcoolului.
Poliţiştii teleormăneni atrag atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere de către toţi participanţii la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile judeţului nu sunt imputabile doar unei categorii.
La data de 27.03.2021, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alexandria, au desfăşurat activităţi pe linie de mandate şi persoane urmărite, fiind depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Alexandria, împotriva căruia Judecătoria Alexandria a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru infracţiuni la regimul rutier, bărbatul fiind încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Oficial american, în vizită la OSIM. Directorul General Cătălin Burcescu s-a întâlnit cu noul Secretar Economic al Ambasadei S.U.A.

Vizită, la cel mai înalt nivel, la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci. La începutul săptămânii, directorul general...

Articole similare