1.4 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 8, 2023

Poliţiştii teleormăneni au reţinut 16 permise de conducere, în doar 24 de ore

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultimele 24 de ore, polițiștii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, protejării patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor.
Astfel, la data de 16 septembrie a.c., polițiștii au intervenit la aproximativ 140 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 110 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.
Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 60.000 de lei, au reținut 16 permise de conducere și au retras două certificat de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.
De asemenea, polițiștii rutieri au intervenit în cazul a trei accidente de circulație (Dobrotesti; Storobăneasa; Videle) și au constatat trei infracțiuni privind regimul circulației pe drumurile publice (dintre care: conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat – 1, conducere sub influența alcoolului – 2).
Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

Exemplu:

Astfel, la data de 16.09.2021, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domociliu, cu toate că ar fi consumat băuturi alcoolice.Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.În cauză a fost întocmit dosar penal.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare