15.2 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 21, 2021

Poliţiştii teleormăneni au aplicat sancţiuni de peste 180.000 de lei, în minivacanţa de Paşte şi 1 Mai

Articole noi

În două localităţi din Teleorman, rata de infectare a depăşit 6 la mia de locuitori. 168 de persoane au fost testate în ultimele 24...

Conform ultimelor date publicate astăzi, 21 septembrie 2021, de către Direcţia de Sănătate Publică Teleorman, rata de infectare în...

În luna iulie 2021, rata şomajului înregistrat în judeţul Teleorman a fost de 6.3 %

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Judeţene de Statistică Teleorman, în luna iulie 2021, rata şomajului în judeţul a fost...

Un tânăr din Orbeasca, acuzat că ar fi furat prin violenţă o sumă de bani dintr-un cazinou, arestat preventiv

Doi bărbaţi, bănuiţi că ar fi sustras o sumă de bani dintr-un cazinou din Râmnicu Vâlcea după ce ar...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultimele patru zile, poliţiştii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, protejării patrimoniului şi drepturilor şi libertăţilor persoanelor, răspunzând nevoilor cetăţenilor.

Astfel, în perioada 30 aprilie – 3 mai a.c., poliţiştii au intervenit aproximativ 630 de evenimente, dintre care nu mai puţin de 600 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă – 112.
Totodată, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat aproximativ 500 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 180.000 de lei, au reţinut 17 permise de conducere şi au retras nouă certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice.
În ultimele 96 de ore, la nivelul judeţului au fost înregistrate nouă accidente rutiere uşoare, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Poliţiştii teleormăneni atrag atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere de către toţi participanţii la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile judeţului nu sunt imputabile doar unei categorii.
De asemenea, în ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile teleormănene, poliţiştii au constatat nu mai puţin de nouă infracţiuni, dintre care trei pentru conducere fără permis, iar patru pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
Totodată, poliţiştii din structurile de ordine publică au intervenit în cazul a trei sesizări privind conflicte în familie, fiind constatate trei infracţiuni de violenţă în familie (Roşiori de Vede, Vedea, Mârzăneşti).
La data de 2 mai a.c., în jurul orei 03:00, poliţiştii din Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bistriţei emanând halenă alcoolică. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge. De asemnea, procedând la efectuarea de verificări în bazele de date ale poliţiei, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

În două localităţi din Teleorman, rata de infectare a depăşit 6 la mia de locuitori. 168 de persoane au fost testate în ultimele 24...

Conform ultimelor date publicate astăzi, 21 septembrie 2021, de către Direcţia de Sănătate Publică Teleorman, rata de infectare în...

Articole similare