5.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 11, 2021

Poliţiştii au folosit arma din dotare pentru prinderea unui şofer care s-a sustras controlului rutier

Articole noi

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Județul Teleorman ar putea intra în scenariul ROȘU. Astăzi, s-a atins pragul critic de 3 cazuri la mia de locuitori

Astăzi, în județul Teleorman s-a atins pragul critic de 3 cazuri de infectare cu COVID 19 la mia de...

Declarație de presă- deputat Maria Stoian: Investiții europene pentru comunitățile locale prin PNRR

Planul Național de Redresare și Reziliență propus de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost adoptat miercuri, 7 aprilie,...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.


În noaptea de 24/25 mai a.c, poliţiştii din cadrul postului de poliţie Smârdioasa,  în timp ce executau serviciul de patrulare pe DN 51, pe raza comunei Smîrdioasa, au observat în trafic un autoturism care se deplasa atât pe sensul său de mers, cât şi pe contrasens, motiv pentru care au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire.

Conducătorul auto a oprit la semnal, însă a coborât din autoturism şi a fugit pe o stradă laterală, abandonând autovehiculul.

Cei doi poliţişti au procedat la urmărirea persoanei în cauză şi, întrucât persoana a refuzat să se oprească, deşi a fost somată în repetate rânduri, unul dintre poliţişti a executat un foc de avertisment în plan vertical, acest lucru conducând la oprirea persoanei.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 27 de ani din oraşul Zimnicea, poliţiştii procedând la imobilizarea şi conducerea acestuia la sediul poliţiei.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,72 mg/l alcool în aerul

expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi “conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice’’, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Articole similare