10.6 C
Judeţul Teleorman
miercuri, octombrie 5, 2022

Polițist din Teleorman, bănuit de trafic de droguri. Procurorii DIICOT „l-au săltat”, în momentul în care acesta mergea la serviciu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este anchetat de către procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Teleorman pentru trafic de droguri de mare risc. Miercuri dimineața, mașina adjunctului șefului de post din comuna Plopii Slăvitești a fost oprită în trafic de către oamenii legii, chiar în momentul în care agentul de poliție se îndrepta spre serviciu. După verificarea autoturismului, a urmat o percheziție la domiciliul acestuia, din municipiul Roșiorii de Vede. Ulterior, agentul de poliție a fost dus la audieri.

Potrivit unor surse, procurorii au ridicat din casă mai multe “prafuri”, care au fost trimise pentru verificare, la un laborator specializat. Deocamdată, polițistul este în libertate. Se așteaptă rezultatul analizele de laborator, și, în funcție de acesta, procurorii vor decide ce măsură vor lua. Până la finalizarea anchetei, agentul de poliție a fost pus la dispoziția IPJ Teleorman.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare