10.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

Poliţia Teleorman: 100 de şoferi, amendaţi pentru depăşirea vitezei legale, şi 54 de permise reţinute, la sfârşit de săptămână

Articole noi

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...

Aproximativ 10.000 de şomeri, înregistraţi în evidenţele AJOFM Teleorman. Jumătate au doar studii gimnaziale

La sfârşitul lunii martie, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman erau 9.496 şomeri (din care...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultimele 72 de ore, polițiștii teleormăneni au fost în teren în vederea sigurării climatului de ordine și siguranță publică, protejării patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, raspunzând nevoilor cetățenilor.

Astfel, în perioada 15 – 17 mai a.c., polițiștii au intervenit la peste 350 de evenimente, dintre care aproximativ 300 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Totodată, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 500 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 200.000 lei (dintre care peste 100 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, opt pentru nerespectarea regulilor referitoare la  prioritate, două pentru nereguli privind depășirea etc.), au reținut 54 de permise de conducere și au retras nouă certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii teleormăneni recomandă tuturor participanților la traficul rutier să respecte normele privind circulația pe drumurile publice. Vă reamintim că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor grave produse pe drumurile publice.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Teleorman au acționat pe raza zonei arondate municipiilor Alexandria, Turnu Măgurele și Roșiori de Vede  în vederea descoperirii neregulilor care se comit pe linia comercializării produselor accizabile, fiind verificate peste 30 de societăți comerciale.

Ca urmare a neregulilor constatate a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 2.500 lei și au fost confiscați peste 1.000 de lei.

 

 

 

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

Articole similare