Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Polexia Barbu, soția lui Bitanu, candidat PNL la fotoliul de primar al comunei Suhaia - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Polexia Barbu, soția lui Bitanu, candidat PNL la fotoliul de primar al comunei Suhaia

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Așa cum am relatat în dese rânduri, Cristi Barbu (Bitanu), fostul primar al comunei Suhaia, nu ia nicio hotărâre importantă fără să se consulte cu „Sfatul Bătrânilor”. Sâmbtă seara (19 martie) le-a vorbit înțelepților în calitate de om politic, copreședinte al PNL Teleorman. Domnia sa a făcut cunoscut rezultatul sondajului privind candidații la funcția de primar al localității. Pe primul loc s-a clasat Polexia Barbu, soția acestuia, cu un procentaj de 48%, urmată de Costel Scumpu, 19%, Aurel Dumitrescu, 9%, Ionel Gâțoi, 7% și alți șase candidați cu procente nesemnificative. Rata nehotărâților este de 3%.
S-a dat citire și listei lărgite de consilieri. Un fapt inedit și democratic în ceea ce privește locul pe care-l ocupă fiecare este procedura: se fac bilețele cu numele candidatului respectiv și se extrage dintr-o urnă. Astfel, nimeni nu poate reproșa nimic.
Polexia Barbu este angajutul primăriei Suhaia din anul 2003, la compartimentul „taxe și impozite locale”. Altruistă, niciodată nu a avut vreun conflict cu cineva, nu a ridicat tonul și a sărit în ajutorul oamenilor să le rezolve orice problemă, chiar dacă nu era o atribuțiune de serviciu. Completat o cerere, o copie xerox, consiliere, intervenții telefonice pentru informații utile cetățenilor.
„Cât îl iubim noi pe Bitanu, am impresia că Polexia o să ia cu câteva procente în plus decât el. E fata noastră, când nu știm ceva, mergem și o întrebăm. Nu ne-a refuzat măcar o singură dată” ne-a declarat unul dintre cei aproximativ 150 de bătrâni prezenți la consfătuire.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare