17.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

PNL Teleorman-comunicat de presă. Teleormanul îşi aşteaptă încă investitorii

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Au trecut mai bine de trei ani de când Liviu Dragnea ne promitea mii de locuri de muncă, în urma înfrăţirii judeţului nostru cu provincia Anhui din China. Tinerii Teleormanului priveau, la momentul acela, cu speranţă către promisiunile celui care îşi pregătea deja terenul pentru plecarea la Bucureşti.

De altfel, în Teleorman, îndeletnicirea de bază a PSD-ului pare să fie promisiunea electorală. S-a promis hidrocentrală pe Islaz, locuri de muncă la puterea a treia şi, nu în ultimul rând, bunăstare pentru toată lumea, în buna tradiţie a doctrinei pesediste. Ce am primit, în schimb? Drumuri. Şi asta nu pentru că infrastructura a fost vreodată o provocare pentru PSD, ci pentru că Tel Drum este şi va rămâne firma de casă a celui mai bogat dintre teleormăneni.

Dar este clar că oamenii din Teleorman s-au săturat de abuzuri. Că s-au săturat să trăiască din ajutoarele sociale pe care le primesc ca pe nişte cadouri de la administraţie, deşi ei nu fac altceva decât să beneficieze de un drept garantat de lege. Că tinerii noştri îşi doresc locuri de muncă pentru a nu părăsi un judeţ cu populaţia din ce în ce mai îmbătrânită.

Teleormanul îşi aşteaptă încă investitorii. El aşteaptă locurile de muncă, locurile de muncă, locurile de muncă. Doar că teleormănenii trebuie să fie convinşi de faptul că toate acestea nu vor veni din partea administraţiei roşii, ci din partea unor oameni de Dreapta , care înţeleg că şansa Teleormanului la reconstrucţie e garantată de potenţialul teleormănenilor. Avem lângă noi copii cu potenţial şi oameni dornici să muncească. Pentru ei şi pentru noi înşine trebuie să schimbăm lucrurile. Să ne oferim şansa de a fi comunitatea demnă pe care ne-o dorim! Să ne dăm un nou start!

Împreună reconstruim Teleormanul!

Eugen Pîrvulescu
Co-preşedinte PNL Teleorman

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare