2.5 C
Judeţul Teleorman
vineri, februarie 3, 2023

PNL Teleorman a dat startul campaniei electorale. Marţi, 1 septembrie, premierul Ludovic Orban va veni în judeţ

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În prezenţa a câteva zeci de membri şi simpatizanţi, Partidul Naţional Teleorman a dat startul campaniei electorale pentru scrutinul din 27 septembrie. La evenimentul desfăşurat în faţa sediului formaţiunii politice au fost prezenţi preşedintele Eugen Pîrvulescu, secretarul de stat Cristi Barbu, cel care va deschide lista de consilieri judeţeni, şi Vera Mitran, candidatul liberalilor pentru primăria Alexandria.

“Dragi teleormăneni, vă mulţumim că în toată această perioadă aţi fost lângă noi. Timp de o lună, am urmărit şi analizat cu mult interes mesajele trimise de dumneavoastră. Concluzia este una simplă, şi anume că în fiecare localitate este nevoie de investiţii, de proiecte care să ducă la bunăstarea comunităţilor din care fiecare face parte. A venit timpul să construim. Suntem oameni cu experienţă, care vom reuşi să transformăm în bine acest judeţ, blocat până acum de cei care l-au guvernat. Este timpul să mergem în faţa oemnilor si să spunem că nu se mai poate. Vreau să-i asigur pe cetăţenii judeţului Teleorman că noi, liberalii, vom face o campanie curată, care să respecte toate normele şi legislaţia în vigoare, pentru că ne pasă de siguranţa şi sănătatea populaţiei. Suntem un guvern şi un partid responsabili”, a declarat Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman şi candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

La rândul său, Cristi Barbu a precizat că lupta partidului din care face parte nu va fi cu PSD sau alte formaţiuni politice ci se va axa pe principalele proiecte ce se vor demara, în Teleorman, spre beneficiul locuitorilor, proiecte ce vor fi detaliate de către premierul Ludovic Orban, care va fi prezent în judeţ marţi, 1 septembrie.

Vera Mitran, candidatul PNL la primăria municipiului Alexandria, a precizat că “acum şi aici începe schimbarea. Putem să avem apă curată la robinet, se poate ca banii dumneavostră să nu mai intre în buzunarele firmelor căpuşă, se poate să oferim oportunităţi pentru tineri, să creăm locuri de muncă bine plătite. Dragi prieteni, acesta este angajamentul meu, ca viitor primar în Alexandria: apă curată, anvelopare de blocuri, asfaltarea străzilor, parcuri noi, mese gratuite pentru copiii de la grădiniţe şi afterschool gratuit, atragere de fonduri europene”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat Maria Stoian: Comisia Europeană acordă 1,6 miliarde euro pentru capitalizarea unei noi bănci de investiții și dezvoltare în România

Comisia Europeană a aprobat, în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o măsură adoptată de România în valoare...

Articole similare