16.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Peste 3,6 milioane de lei, bani de la Guvern pentru primăriile Bragadiru, Călineşti, Orbeasca şi Ştorobăneasa

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a virat, marţi, suma de 39.872.701,43 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 90 de obiective de investiţii realizate prin etapele I şi II ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Astfel, pentru etapa I, a fost achitată suma de 4.273.383,44 de lei pentru 15 obiective, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate facturi în valoare de 35.599.317,99 de lei pentru 75 de obiective. Din suma totală, peste 3,6 milioane de lei vor ajunge în conturile a patru unităţi administrativ teritoriale din judeţul Teleorman pentru achitarea unor lucrări aflate în derulare, finanţate prin PNDL. Este vorba despre primăria Bragadiru- 2.076.715 lei, primăria Călineşti- 778.751 de lei, primăria Orbeasca-208.828 de lei si primăria Ştorobăneasa-542.753 de lei.
Programul Naţional de Dezvoltare Locală, aprobat prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 28 din 10 aprilie 2013, actualizată, este cel mai important program multianual de finanţare cu fonduri de la bugetul de stat. Programul are ca obiectiv general echiparea unităţilor administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educaţională, de sănătate şi de mediu, sportivă, social-culturală şi turistică, administrativă şi de acces la căile de comunicaţie, iar valorile alocărilor multianuale de la bugetul de stat sunt egale cu sumele înscrise în contractele de finanţare multianuale încheiate între minister şi beneficiarii obiectivelor de investiţii.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare