26.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 14, 2024

Peste 2 milioane de lei este suma virată de Ministerul Dezvoltării, în conturile CJ Teleorman pentru plata unor facturi

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 56.537.732,19 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 79 de obiective de investiţii realizate prin etapele I şi II ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Astfel, pentru etapa I, a fost plătită suma de 5.205.445,56 de lei pentru 9 obiective aflate în execuţie, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate 51.332.286,63 de lei pentru 70 de proiecte.

În cadrul celor două etape ale PNDL, listele obiectivelor de investiţii şi sumele alocate acestora sunt publice şi pot fi consultate accesând pagina de internet a ministerului, secţiunea Programe de Finanţare/Programe naţionale finanţate din bugetul de stat/Programul Naţional de Dezvoltare Locală PNDL, rubrica Obiectivele de investiţii, iar transferurile lunare sunt publicate în secţiunea Plăţi. Conform comunicatului de presă, Consiliul Judeţean Teleorman a primit suma de 2.010.221,91 de lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare