5.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 11, 2021

Pericol pe drumurile din Teleorman! Tot mai mulţi şoferi, prinşi băuţi la volan şi cu autoturisme neînmatriculate

Articole noi

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Județul Teleorman ar putea intra în scenariul ROȘU. Astăzi, s-a atins pragul critic de 3 cazuri la mia de locuitori

Astăzi, în județul Teleorman s-a atins pragul critic de 3 cazuri de infectare cu COVID 19 la mia de...

Declarație de presă- deputat Maria Stoian: Investiții europene pentru comunitățile locale prin PNRR

Planul Național de Redresare și Reziliență propus de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost adoptat miercuri, 7 aprilie,...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acţionat la sfârşitul săptămânii trecute pe linia prevenirii si combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 29.580 lei.
De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere, retras 1 certificat de înmatriculare şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare .
Printre neregulile constatate, amintim cazul unui bărbat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din sat Lăceni, care în urma verificărilor efectuate  s-a stabilit faptul că autovehiculul în cauză este radiat din circulaţie, începând cu data de 19.07.2018, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate sunt false, acestea fiind atribuite unui alt autoturism.

*****

La data de 10.02.2019, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii din Alexandria au oprit pe strada Bucureşti un autoturism condus de un bărbat, din comuna Măgura.  Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest care a indicat o valoare  de 0,96MG/L alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei.

*****

Poliţiştii din Videle au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Videle, în timp ce conducea un autoturism pe strada Castanilor din oraşul Videle, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducere sub influenţa alcoolului”, urmând a se propune soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Orasului Videle.

*****

La data de 11.02.2019, poliţiştii din Videle au depistat un bărbat în vârstă de 22 de ani din localitate în timp ce conducea un autoturism pe strada Petrolului, fără ca acesta să fie înmatriculat. În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducere unui autovehicul neînmatriculat”, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraşului Videle.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Articole similare