Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Percheziţii la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

Percheziţii la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din cadrul Poliţiei Române au ridicat 28 de arme, aproape 700 de cartuşe, 950 de proiectile şi 5 trofee, în urma a 20 de percheziţii efectuate miercuri, în municipiul Bucureşti şi în 6 judeţe. 11 persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor au fost conduse la audieri.

La data de 30 martie a.c., poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au efectuat 20 de percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Constanţa, Ilfov, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Teleorman şi Timiş.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de deţinere ilegală de arme şi muniţii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 24 de arme neletale supuse autorizării, 4 arme neletale supuse notificării, 673 de cartuşe, 950 de proiectile pentru armele cu aer comprimat şi 5 trofee (cerb carpatin).

De asemenea, au fost dispuse 2 măsuri de anulare a dreptului de port şi folosire a armei letale.

11 persoane au fost conduse la sediul sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare