10.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, februarie 24, 2024

Pentru colectivul Spitalului ,,Caritas” Roşiorii de Vede. SCRISOARE DE MULŢUMIRE

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ne aflăm într-o perioadă în care, personalul din Spitalul ,,Caritas” Roşiorii de Vede, duce o luptă continuă pentru a vindeca numeroşii pacienţii internaţi aici, cu diagnosticul : Coronavirus. Zi de zi, oră de oră, cu toţii depun un efort greu de imaginat pentru a salva viaţa celor atinşi de acest cumplit virus.
Personalul medical, din această importantă unitate sanitară din Teleorman, manifestă aceeaşi grijă şi faţă de oamenii-indiferent de vârstă-care suferă şi de alte afecţiuni grave, care necesită internare şi îngrijire de specialitate. Despre modul cum sunt trataţi pacienţi, se poate vedea şi din mesajul de mulţumire adresat colectivului de la ,,Caritas”, de către domnul Eana Ioan, din Roşiorii de Vede.
”Mulţumită Celui de Sus, am juns la vârsta de 86 de ani. Cu tristeţe trebuie să spun că,  în prezent, am probleme cardio-vasculare şi diabet, sunt dependent de insulină şi urmez un tratament. In ultima parte a acestui an nu m-am simţit bine şi a trebuit să fiu internat în regim de urgenţă la Spitalul ,,Caritas”, în secţia de cardiologie, condusă de dna dr. Ionescu Daniela. Emoţia, teama firească a omului bolnav, la momentul internării,  mi-a fost risipită de modul de organizare pentru îngrijirea şi tratarea pacienţilor pe schimburi-24 din 24 de ore, inclusiv duminica -, profesionalismul de care au dat dovadă medicii, asistentele şi infirmierele, întregul colectiv al secţiei cardiologie. Împreună cu ceilalţi pacienţi, m-am bucurat de atenţia acordată în tratarea afecţiunii, pentru care am fost internat timp de 9 zile. Eu, Eana Ioan, în numele pacienţilor care au fost internaţi odată cu mine, doresc să adresez calde mulţumiri celor din secţia cardiologie şi conducerii Spitalului  ,,Caritas” Roşiorii de Vede, care    s-au  îngrijit să asigure medicamente, materiale sanitare şi nu în ultimul rând o alimentaţie corespunzătoare bolnavilor. Vă mulţumim şi vă dorim tuturor multă sănătate. La Mulţi Ani ! Cu recunoştinţă-Eana Ioan”.
Un mesaj din suflet, de apreciere şi recunoştinţă la adresa colectivul unităţii medicale roşiorene, care luptă neobosiţi în aceste zile, cu aceeaşi dăruire, pentru însănătoşirea  celor aflaţi în suferinţă.

D. COSTIN

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare