10 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 20, 2021

Pentru colectivul Spitalului ,,Caritas” Roşiorii de Vede. SCRISOARE DE MULŢUMIRE

Articole noi

Produse de igienă pentru elevii de la Şcoala “Alexandru Colfescu”, din Alexandria, oferite de Crucea Roşie Teleorman

Când elevii se vor întoarce în bănci, e important ca aceştia să aibă toate condiţiile necesare pentru a fi...

Bilanţ tragic pe drumurile din judeţ. Nouă persoane şi-au pierdut viaţa, în accidente rutiere, de la începutul anului

Încălcarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice constituie unul dintre factorii care pun în pericol integritatea corporală, viaţa şi...

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori în fiecare localitate din Teleorman

Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ne aflăm într-o perioadă în care, personalul din Spitalul ,,Caritas” Roşiorii de Vede, duce o luptă continuă pentru a vindeca numeroşii pacienţii internaţi aici, cu diagnosticul : Coronavirus. Zi de zi, oră de oră, cu toţii depun un efort greu de imaginat pentru a salva viaţa celor atinşi de acest cumplit virus.
Personalul medical, din această importantă unitate sanitară din Teleorman, manifestă aceeaşi grijă şi faţă de oamenii-indiferent de vârstă-care suferă şi de alte afecţiuni grave, care necesită internare şi îngrijire de specialitate. Despre modul cum sunt trataţi pacienţi, se poate vedea şi din mesajul de mulţumire adresat colectivului de la ,,Caritas”, de către domnul Eana Ioan, din Roşiorii de Vede.
”Mulţumită Celui de Sus, am juns la vârsta de 86 de ani. Cu tristeţe trebuie să spun că,  în prezent, am probleme cardio-vasculare şi diabet, sunt dependent de insulină şi urmez un tratament. In ultima parte a acestui an nu m-am simţit bine şi a trebuit să fiu internat în regim de urgenţă la Spitalul ,,Caritas”, în secţia de cardiologie, condusă de dna dr. Ionescu Daniela. Emoţia, teama firească a omului bolnav, la momentul internării,  mi-a fost risipită de modul de organizare pentru îngrijirea şi tratarea pacienţilor pe schimburi-24 din 24 de ore, inclusiv duminica -, profesionalismul de care au dat dovadă medicii, asistentele şi infirmierele, întregul colectiv al secţiei cardiologie. Împreună cu ceilalţi pacienţi, m-am bucurat de atenţia acordată în tratarea afecţiunii, pentru care am fost internat timp de 9 zile. Eu, Eana Ioan, în numele pacienţilor care au fost internaţi odată cu mine, doresc să adresez calde mulţumiri celor din secţia cardiologie şi conducerii Spitalului  ,,Caritas” Roşiorii de Vede, care    s-au  îngrijit să asigure medicamente, materiale sanitare şi nu în ultimul rând o alimentaţie corespunzătoare bolnavilor. Vă mulţumim şi vă dorim tuturor multă sănătate. La Mulţi Ani ! Cu recunoştinţă-Eana Ioan”.
Un mesaj din suflet, de apreciere şi recunoştinţă la adresa colectivul unităţii medicale roşiorene, care luptă neobosiţi în aceste zile, cu aceeaşi dăruire, pentru însănătoşirea  celor aflaţi în suferinţă.

D. COSTIN

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Produse de igienă pentru elevii de la Şcoala “Alexandru Colfescu”, din Alexandria, oferite de Crucea Roşie Teleorman

Când elevii se vor întoarce în bănci, e important ca aceştia să aibă toate condiţiile necesare pentru a fi...

Articole similare