2.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Pe urmele tatălui! Tânărul salvator, sg. maj. Geantă George Cristian, duce tradiţia mai departe

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

De la începutul săptămânii, pompierilor militari teleormăneni li s-a alăturat un tânăr salvator, sg. maj. Geantă George Cristian, absolvent al Şcolii de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, promoţia 2020, repartizat la Detaşamentul de Pompieri Videle pe funcţia de subofiţer operativ.
“De la noul nostru coleg, George, am aflat că alegerea de a face parte din marea familie a salvatorilor nu a fost întâmplătoare, el avându-l drept model pe tatăl său, plt. adj. şef Geantă Marian, subofiţer în cadrul Detaşamentului de Pompieri Mioveni, din judeţul Argeş”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de socializare a instituţiei.
Acest lucru dovedeşte încă o dată că generaţiile se schimbă, dar pasiunea, dorinţa şi vocaţia de a ajuta se transmit mai departe, din tată în fiu!
“Suntem convinşi că se va integra rapid în colectivul nostru şi va dovedi tuturor că este un adevărat profesionist, bine pregătit, receptiv, care tratează mereu munca cu seriozitate şi implicare, răspunzând prompt şi operativ la toate apelurile şi misiunile încredinţate. Felicitări celor care transmit tradiţia mai departe, mult succes în cariera de salvator şi misiuni încheiate cu bine! Felicitări, sg. maj. Geantă George Cristian!”, se mai arată în mesaj.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare