Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Pe la noi prin Teleorman, cazuri şi (ne)cazuri - Informatia de Teleorman
27.5 C
Judeţul Teleorman
joi, septembrie 28, 2023

Pe la noi prin Teleorman, cazuri şi (ne)cazuri

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Doi viișoreni vindeau ilegal pește pe stradă

Luni, 15 februarie, polițiștiidin municipiul Alexandria au depistat pe strada Dunării doi bărbați, ambii din comuna Viișoara, care comercializau pește fără a deține acte de proveniență.
Cantitatea de 60 kilograme de pește a fostconfiscatăși predată reprezentanților D.S.V.S.A.-Alexandria în vederea denaturării.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Comercializare fără documente legale a peștelui”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Un puști de 13 ani a furat un acumulator

În ziua de 15 februarie, polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Alexandria au fost sesizați prin SNUAU 112,de către o femeie din comuna Mîrzânești, cu privire la faptul că i-a fost sustras acumulatorul de la autoturismul personal.
Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și anume că persoane necunoscute au pătruns în curtea părții vătămate de unde au sustras, de la autoturismul personal,un acumulator auto.
În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate a fost identificat autorul,în persoana unui minor în vârstă de 13 ani, din satul Valea Părului.
Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii furt calificat,urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

A şmanglit un telefon mobil și o sumă de bani

În ziua de 15.02.2016, polițiștii din Turnu Măgurele au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că în ziua de 14.02.2015, persoane necunoscute i-au sustras din locuință un telefon mobil și o sumă de bani.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că cele sesizate se confirmă.
În urma cercetărilor a fost identificat autorul furtului,în persoana unui minor în vârstă de 16 ani,din localitate.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat’’, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Conducea fără permis

Luni, 15 februarie, polițiștii din Videle au depistat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitate, în timp ce conducea pe strada Primăverii, din localitate, un autoturism,fără a poseda, însă, permis de conducere.
Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Beat criță la volan

Marți, 16 februarie, aflându-se în executarea serviciului de patrulare, polițiștii Postului de poliție Dobrotești au depistat un bărbat în vârstă de 57 ani, din comuna Balaci, sat Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65, pe raza comunei Dobroteşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru sâvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice” urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria municipiului Roșiorii de Vede.

 

Pe strada Libertății, cu aburii lui Bachus în…nas!

În ziua de 16 februarie, polițiștii din municipiul Alexandria au depistat în trafic, pe strada Libertății, un bărbat în vârstă de 39 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, cu toate că avea o imbibație alcoolică peste limita legală. Rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat Maria Stoian: Solicit ministrului Transporturilor și Infrastructurii rezolvarea situației catastrofale a circulației rutiere pe DN 52 Alexandria – Turnu Măgurele

Circulația pe Drumul Național 52 Alexandria – Turnu Măgurele, care leagă reședința județului Teleorman de unul dintre cele mai...

Articole similare