24.5 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

Paul Mara, preşedinte Sporting Roşiorii de Vede: “Am găsit la Sporting un nucleu valoros de jucători”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Începând de vineri, 1 iulie, Paul Mara a fost numit preşedintele CS Sporting Roşiori de Vede. În continuare vă prezentăm un interviu realizat în exclusivitate cu noul preşedinte al echipei roşiorene.

-Domnule preşedinte, pentru început, vă rog să spuneţi pentru cititorii noştri, suporteri ai echipei Sporting Roşiori, care sunt realităţile “din teren” de la Sporting în momentul când aţi preluat destinele acestei echipe şi ce obiectiv v-aţi propus pentru noul an competiţional.

-Ţin să precizez că la instalare am întâlnit la echipă un nucleu valoros şi serios de jucători, 12 la număr care ambiţioşi cum îi ştiu vor coaliza în jurul lor şi pe cei noi aşa încât, am curajul să spun că ne-am propus ca obiectiv ocuparea la finalul campionatului a unui loc în primele 8 echipe. Dacă este locul întâi, nu ne supărăm, dimpotrivă… Cu această ocazie ţin să-i mulţumesc fostului preşedinte Gabriel Vlădulescu pentru munca desfăşurată la echipă şi şa vă spun că acesta şi-a arătat disponibilitatea să ne sprijine în continuare cu câţiva jucători care îi are în obiectiv să fie transferaţi la Sporting. Şi pentru că a venit vorba de lot, priorităţile noastre sunt aducerea a 7-8 jucători, primordial fiind un fundaş central, doi mijlocaşi şi un vârf. De asemenea, am promovat din pepiniera proprie 3 jucători sub 19 ani şi vom mai adduce din surse externe încă trei care îi aşteptăm la reunirea echipei sub comanda antrenorului Cristian Negru, pe data de 18 iulie.

-Apropo: cu antrenorul Cristian Negru aţi vorbit după instalarea dumneavoastră la conducerea clubului?

-Da, am vorbit. Cristi rămâne la echipă cu întreg staful sau, aici incluzându-I pe “secundul” Petre Iulian şi antrenorul cu portarii Eugen Crăciunescu.

-… Şi directorul sportiv Petre Virgil Vucea?…

-În cazul lui ne mai gândim. Nu am luat o hotărâre definitivă în ceea ce-l priveşte pe Petre Vucea.

– Domnule preşedinte, acum o întrebare de la suporteri: vă gândiţi să luaţi jucători de la Sporting Turnu Măgurele, echipă care s-a retras din competiţie?

-Categoric, nu!

-La final, un gând pentru iubitorii de fotbal din Roşiorii de Vede.

-Să rămână lângă echipă şi să fie în tribune la toate meciurile noastre de acasă şi, de ce nu, din deplasare. Avem nevoie de sprijinul lor!

CONSTANTIN BURDEA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare