12.8 C
Judeţul Teleorman
joi, februarie 22, 2024

Patru localități din Teleorman, parțial fără curent electric. Două drumuri județene, blocate din cauza arborilor cazuți pe șosea

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

104 echipe operative ale Distribuţie Oltenia şi ale prestatorilor externi se află în continuare în teren în vederea remedierii tuturor deficienţelor în alimentarea cu energie electrică. Până la ora 18:00 au fost remediate deficiențele electrice care afectau alimentarea parțială cu energie electrică a localităților Vitănești, Răzmirești, Albești, Stejaru, Balaci și Botorga din județul Teleorman.Echipele operative DEO au în continuare o misiune dificilă întrucât intensitatea vântului conduce la ruperea crengilor și a copacilor care cad în culoarul de siguranță al rețelelor electrice, provocând ruperea izolatoarelor și conductoarelor electrice.

În județul Teleorman, la ora 18:00 erau înregistrate deficienţe în alimentarea cu energie electrică, care afectau parţial localitățile Stejaru, Măldăieni, Mereni și Crevenicu.Operatorul Distribuţie Oltenia monitorizează continuu situaţia reţelelor electrice din aria sa operaţională, astfel încât disconfortul creat de evoluţia nefavorabilă a condiţiilor meteo să fie diminuat. Rugăm persoanele aflate în izolare, respectiv carantină, să precizeze acest lucru la înregistrarea unor deranjamente electrice întrucât aceste situaţii speciale presupun măsuri suplimentare de protecţie pentru electricienii Distribuţie Oltenia care remediază deficienţele electrice precum şi colaborarea cu autorităţile publice competente (ISU/ DSP).

Reamintim faptul că semnalarea tuturor defecţiunilor în reteaua de distribuţie a energiei electrice din aria de operativitate Distribuţie Oltenia se poate face apelând numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:

  • 0800 500 000 –  număr de telefon gratuit în orice reţea
  • 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în reţeaua naţională.

Conform ISU Teleorman, până la această oră, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari au fost solicitați să intervină la două evenimente, pentru îndepărtarea a doi arbori doborâți de vânt.

Primul caz a fost înregistrat pe raza localității Botoroaga, în jurul orei 15.06, copacul căzut pe DJ 503 blocând parțial carosabilul. Acesta a fost îndepărtat de personalul CLSU Botoroaga și pompierii Punctului de lucru Drăgăneşti Vlașca fără probleme deosebite. Al doilea eveniment a fost alertat la ora 18.49, în municipiul Turnu Măgurele, pe strada 1Mai, unde un copac a căzut pe un autoturism, fără a fi înregistrate victime. În această situație au intervenit pompierii militari turneni, cu o autospecială de descarcerare.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare