18.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 4, 2022

Patru bărbaţi din Turnu Măgurele au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi violare de domiciliu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ziua de 11 octombrie a.c. , polițiștii din Turnu Măgurele au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe strada Ion Creangă din localiate are loc un conflict cu mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care în urma cercetărilor au stabilit următoarele: În ziua de 11.10.2021, în jurul orei 14:30, patru bărbați  cu vârste cuprinse  între 25 și 52 de ani, toți din mun. Turnu Măgurele, ar fi pătruns fără drept în curtea unui bărbat în vârstă de 42 ani din mun. Turnu Măgurele situată pe strada Ion Creangă unde cu ajutorul unor obiecte contondente i-ar fi spart acestuia geamurile de la casă și de la o magazie.

În urma probatoriului administrat  s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de   „violarea de domiciliu și distrugere” iar față de cei patru s-a luat măsura reținerii pe o durata de 24 ore, aceştia fiind depuşi în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În Teleorman, monitorizarea electronică în cazul ordinelor de protecţie va fi operaţională din anul 2024

Potrivit unui comunicat al IGPR, în perioada octombrie 2022-decembrie 2025, în urma aplicării măsurilor în cazul emiterii ordinului de...

Articole similare