31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Patron înşelat cu 5000 de lei de un „angajat” al unei staţii Peco

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii din municipiul Alexandria, continuând cercetările cu privire la o faptă de înșelăciune comisă în ziua de 11.08.2016, în colaborare cu polițiști ai DGPMB – Secţia 4 Poliţie Bucureşti, a fost identificat autorul infracțiunii în persoana unui bărbat în vârstă de 64 de ani din sat Măgurele, com. Măgurele, jud. Prahova.

Cel în cauză, în ziua de 11.08.2016, în jurul orelor 13.00, aflându-se într-o stație de carburanți din municipiul Alexandria, dându-se drept angajat al acestei stații, având și uniformă corespunzătoare, a înşelat un bărbat, administrator al unei societăți comerciale, determinându-l să-i plătească suma de 5000 lei, reprezentând cantitatea de 1000 litri motorină pe care acesta din urmă o alimentase într-un butoi, spunându-i să aștepte că îi va aduce factura, lucru pe care nu l-a făcut, dispărând.

Împotriva celui în cauză s-a continuat urmărirea penală în calitate de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de “înşelăciune”, iar în baza mandatului de aducere a fost adus din judeţul Prahova la sediul Poliţiei Municipiului Alexandria, unde a fost audiat în calitate de suspect. Pe numele acestuia s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Teleorman, urmând a fi prezentat Judecătoriei Alexandria cu propunere de arestare preventivă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare