15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Pătraşcu Marian Adrian a fost destituit din funcţia de primar al comunei Tătărăştii de Jos

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Prin ordin al prefetului Dan Carmen Daniela, Pătraşcu Marian Adrian, primarul localităţii Tătărăşti de Jos a fost destituit din funcţie.
”Se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului domnului Pătraşcu Marian Adrian, de primar al comunei Tătărăşti de Jos, ca urmare a stării de incompatibilitate stabilită prin Raportul de evaluare al Agenţiei Naţionale de Integritate, rămasă definivă prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Până la alegerea noului primar, în condiţiile legii, atribuţiile vor fi exercitate de viceprimarul Păduraru Ion” se arată în ordinul emis de Prefectură.
În cazul edilulu şef, inspectorii ANI au constatat că s-a aflat în stare de incompatibilitate începând cu data de 21 iunie 2012, întrucât a deţinut, simultan, funcţia de Primar al Comunei Tătărăştii de Jos şi calitatea de comerciant persoană fizică.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare