29.2 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Parlamentarii teleormăneni, ruşinea judeţului! Şi ai ţării!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Într-un clasament al activităţii parlametare, realizat de către Ana-Maria Ungheanu şi Ana-Maria Iatcu, în august 2016, aleşii judeţului nostru, 12 la număr, ocupă penultimul loc. Doar colegii lor din Mehedinţi au fost mai puturoşi.

Conform datelor publicate, reprezentanţii PSD din Teleorman au trândăvit cel mai mult pe banii publici. Primul loc în topul leneşilor este ocupat de deputatul Adrian Simionescu. 3,55! Nici măcar o notă de trecere. La mică distanţă se află Boboc. Valentin Boboc, un personaj aterizat în Legislativul ţării mai ceva ca un obiect misterios în mijlocul mocirlei, direct de la volanul autoturismelor lui Dragnea. Pentru că, după cum se ştie, „şofatul” a fost singura calitate care l-a propulsat în Legislativ.

Nici preşedintele PSD, Liviu Nicolae Dragnea, nu este mai de doftă. Ocupat cu jocurile politice, primul social democrat al ţării a cam dat chiulul, lăsându-şi subalternii să dicteze soarta poporului. Îl doare-n bască!

Următorul pe lista neagră este Alinutz! Alin Bucur, băiatul crescut în puf, hrănit cu icre negre şi uns cu mir! În căutarea măreţei, Alinaş nu prea a avut timp să treacă pe la Camera Deputaţilor. A fost ocupat cu pozele de grup, lângă mentorul său, Gabriel Oprea. S-a crezut un fel de Copil Minune în politică. Însă, a rămas şi fără voce şi fără susţinere. Un învins înainte de naştere. Dar vorba aia, prost să fii, noroc să ai! Şi el a avut cu carul.

Însă, Teleormanul are şi VIP-uri. Bătrânul Mohanu, după atâţia ani de viaţă în administraţia publică, şi-a dedicat întreaga activitate în folosul ţării. Nu a vrut să taie frunză la câini. Ce-i drept, nici toporişca nu-l mai ţine. În consecinţă, în cei aproape patru ani de senator, a fost cel mai activ parlamentar al judeţului Teleorman. La fel şi Cătălina! Cătălina Ştefănescu. În cazul duduiei, cuminţenia (nu a…pământului!) era de aşteptat. Doar nu ne aşteptam ca fătuca să petreacă în cluburile de noapte, în timp ce iubitul ei, Dan Şova, petrecea în Beciul Domnesc din penitenciarul Rahova. Ce se nimeresc ăştia doi! Naivi şi de…puf! (Umpluturi!)

La capitolul parlamentari liberali, Lucian Militaru a fost ca apa sfinţită. Nu a făcut nici bine, nici rău. Adică a fost mai prost (ineficient) ca Alin Bucur, dar mai bun ca fostul său partener de coaliţie, Liviu Dragnea. Trecutul de utecist şef nu se dezminte!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare