19.6 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 24, 2022

Organizaţia PSD din Segarcea, atac virulent la adresa lui Adrian Gâdea: “Aţi sacrificat partidul din cauza unor interese şi prietenii”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Nemulţumirile social-democraţilor cu ştate vechi în partid, faţă de actuala conducere judeţeană, se înmulţesc de la o zi la alta. Tot mai mulţi primari PSD spun că au căzut pradă intereselor pe care preşedintele Adrian Gâdea le are în anumite zone, şi chiar au devenit monede de schimb. În toată această nebunie, unică în rândurile PSD Teleorman, o bună parte dintre edilii şefi aleg să părăsească formaţiunea politică şi să candideze pe listele altor partide. După ce primarii din Piatra şi Vităneşti şi-au arătat public mâhnirea faţă de actuala conducere a PSD din judeţ, Organizaţia partidului din Segarcea Vale înfige cuţitul şi mai adânc în rană.

“Domnule Presedinte, începem prin a vă spune că avem tot respectul pentru dumneavoastră, dar nu ne putem împăca cu gândul că la Segarcea Vale Organizaţia PSD este profund nedreptaţită tocmai de cei pe care cu mult devotament i-a slujit vreme de mulţi ani. În repetate rânduri Organizaţia PSD, prin preşedintele Manolea Florea, v-a cerut insistent să veniţi la o întâlnire cu aceasta. Dar, degeaba! Dumneavoastră aţi luat hotărârea să nu veniţi, iar de aici au pornit în comună o serie de discuţii şi nemulţumiri în rândul membrilor şi simpatizanţilor PSD. Preşedintele a crezut foarte mult în cuvântul dumneavoastră şi a încercat să liniştească Organizaţia spunându-ne să aşteptăm cu speranţă ziua în care aţi promis că vă veţi întâlni cu membri B.O.L.-P.S.D. Segarcea Vale dar, nici acest lucru nu s-a întâmplat. Ce am înţeles noi? Ce a spus preferatul dumneavoastră şi al domnului primar Cuclea, în comună? Ce va ieşi din asta? Rămâne de văzut !

Organizaţia PSD Segarcea Vale a avut mari aşteptări de la dumneavoastră, oamenii erau convinşi că le veţi explica de ce nu respectaţi statutul PSD, de ce hotărâţi dumneavoastră şi domnul primar Cuclea soarta noastră, de ce folosiţi pentru desemnarea celui care aţi vrea să ne conduca pe noi timp de patru ani un instrument de lucru numit sondaj. Domnule Preşedinte,  membrii PSD-Segarcea Vale ştiu că nu poţi să măsori într-un sondaj persoane care nu au fost propuse şi aprobate de Organizaţie.

Aşa ca vă informăm :

  1. O.L.-Segarcea Vale şi-a propus să aştepte promisa întâlnire cu dumneavoastră până la 01.07.2020. Dupa această dată Organizaţia noastră va căuta dreptatea şi v-a apara Statutul PSD. Avem petiţii scrise pe care urmează să le înaintăm preşedintelui interimar al PSD şi celor doi vicepreşedinţi.
  2. Suntem hotărâţi să arătăm tuturor membrilor şi simpatizanţilor PSD din ţară cum se respectă Statutul PSD în judeţul Teleorman şi cum se sacrifică o organizaţie cu rezultate bune şi foarte bune la alegeri de dragul unor prietenii (în comună se spune că mai sunt şi alte interese);
  3. Nu vom sta cu mâinile în sân, ne vom bate pentru dreptate, ne vom bate pentru binele comunei, ne vom bate pentru respectarea Statutului PSD! Şi dacă nu vom reuşi vom întoarce armele şi vom bate din poartă în poartă încercînd să lămurim câţi mai mulţi membri şi simpatizanţi PSD cum îi respectă conducerea judeţeană a partidului pe cei care au muncit pentru ei, pe cei care au votat cu ei. Vom spune oamenilor că astăzi conducerea judeţeană îşi bate joc de ei, de reguli…
  4. Vrem să vă demonstrăm întâi dumneavoastră şi apoi grupului PNL din PSD Segarcea Vale ce înseamnă 67% în sondajele aranjate cu complicitatea dumneavoastră, ce mare somitate este Bobe Mihai , care din punctul dumnevoastra de vedere a lăsat mută toată comuna şi cât de mici sunt ceilalţi candidaţi, că doar, niciunul nu a sărit de 15% chiar dacă sunt oameni cunoscuţi şi pregătiţi (ingineri, economişti, profesori şi în cazul nostru directorul şcolii-persoană care lucrează cu 250 de elevi, 500 de părinţi şi tot atîţia bunici).
  5. Domnule Preşedinte aceasta este organizaţia care v-a susţinut şi s-a bătut în comună pentru dumneavoastră timp de opt ani şi când ati candidat la preşedenţia Consiliului Judeţean şi mai apoi la minister. Unul dintre consilierii PSD insista să vă  amintim, că poate dumneavoastră ati uitat ori nu vreţi să vă mai amintiţi, că doamna director a fost prima persoana din Segarcea Vale care pe treptele scolii din Segarcea Deal ( 1 decembrie 2012 ) a vorbit cetatenilor despre dumneavoastra, la acea vreme candidati  la presedentia Consiliului Judetean). Daca atunci nu l-am scos pe Bobe  în faţa oamenilor să vorbească stiind ca nu poate sa spuna nimic, de ce acum domnule preşedinte vreti să vă bateţi joc de noi… nu vrem să credem că sunt şi alte interese aşa cum se vorbeşte prin comună;
  6. Organizaţia PSD-Segarcea Vale işi doreşte, deşi membri acesteia ştiu că nu se va întîmpla niciodată acest lucru, ca domnul primar Cuclea Dănuţ să ne spună şi nouă dacă mai candidează pe undeva in judet din partea PSD o persoană cu un CV atât de impresionant, ca al domnului candidat susţinut de domnul primar şi de dumneavoastră: absolvent de liceu (seral), electrician care până acum opt ani nu a lucrat niciunde, are 51 ani şi nu a fost macar şef de echipă. Domnule Preşedinte sunt persoane în sat care ştiu ce a coordonat candidatul susţinut de dumneavoastră. A coordonat doar grătarul din propria curte. Domnule Preşedinte nu vrem să credem că aşa a ajuns PSD, niciodata nu a fost stabilit candidatul la un grătar.
  7. Acest grup PNL care din interese pur materiale şi susţinut de dumneavoastră încearcă să confişte organizaţia şi să candideze din partea PSD este compus din 3 membri PNL veniţi în PSD pe filiera USL şi 7 fără apartenenţă politică. Am înţeles următorul lucru: Segarcea Vale, în concepţia dumneavoastră=Bobe, vreţi să ştergeţi Segarcea de pe harta politica a PSD-ului?

Membrii B.O.L. PSD-Segarcea Vale

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Programul filmelor la Happy Cinema Alexandria, perioada 23-29 septembrie

Vineri,23 Septembrie 12:20 Paws of Fury: The Legend of Hank - Acţiune, Animaţie, Comedie, Familie, Normal, AG 13:00 The Elfkins -...

Articole similare