35 C
Judeţul Teleorman
miercuri, iulie 24, 2024

Oprirea ta 2 în 1: La MyAuchan din stațiile Petrom din județul Teleorman alimentezi, faci cumpărături și îți vezi de drum (P)

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ai parte de reduceri de peste 40% la o selecție de produse până pe 31 august

Magazinele MyAuchan, supermarketul din drumul tău, au ajuns în stațiile Petrom din județul Teleorman!

Cele 6 stații din județul Teleorman au fost complet modernizate, iar acum te poți bucura de o experiență și mai bună pentru cumpărăturile tale zilnice. Cumperi tot ce ai nevoie pentru drum sau pentru acasă și economisești mai mult timp! În magazinele MyAuchan din stațiile Petrom găsești o gamă variată de până la 1.800 de produse.

Oprirea ta 2 în 1: La MyAuchan Petrom alimentezi, faci cumpărături și-ți vezi de drum

Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom îți pun la dispoziție o varietate mare de produse, calitate, prospețime, prețuri bune și servicii utile. Aici poți găsi atât produse pentru consum imediat, cât și pentru acasă, corner-ul cu excepționala cafea proaspătă Costa Coffee, ingrediente de bază (făină, mălai, orez, paste), produse proaspete (fructe, sandwichuri, lactate), sosuri, produse congelate, bere, vin, dar și alte băuturi, aperitiv sărat, dulciuri, produse de băcănie și non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, jucării, produse pentru copii și accesorii auto.


De asemenea, beneficiezi și de servicii utile, precum plata utilităților, a taxei de drum/pod, achiziții vignete și transfer de bani.
Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom sunt deschise non-stop* și sunt amplasate în localitățile Alexandria, Poroschia, Roșiori de Vede, Udupu, Videle și Zimnicea.

*cu excepția magazinului MyAuchan din stația 13 Tătărăști, din localitatea Udupu, și a magazinului MyAuchan din stația 9 Zimnicea, din localitatea Zimnicea, care funcționează în intervalul orar 06.00 – 22.00.

Mai aproape, mai rapid și mai avantajos – Magazinele MyAuchan te așteaptă să descoperi cumpărăturile de care ai nevoie în drumul tău!

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au decis arestarea unui bărbat acuzat de trafic de minori, proxenetism şi violenţă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată...

Articole similare