19.4 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Operatorul Distribuţie Oltenia implementează măsuri noi de siguranță în contactul direct cu utilizatorii de energie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Distribuție Oltenia va restrânge activitatea cu publicul din Centrele sale de Relații cu Utilizatorii (județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea) începând cu data de 20.10.2021. Canalele alternative de comunicare rămân la dispoziția utilizatorilor.

Siguranța consumatorilor de energie și a angajaților proprii, alături de asigurarea continuității în alimentarea cu energie electrică, rămân principalele preocupări ale operatorului Distribuție Oltenia în contextul epidemiologic actual.

Astfel, Distribuție Oltenia a decis implementarea unui set de măsuri suplimentare, pentru diminuarea riscului de infectare cu SARS-CoV 2 în comunitățile în care operează:

  • Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia cu program cu publicul 1 zi pe săptămână sau 1 zi la două săptămâni (din localitățile Bechet, Filiași, Orșova, Baia de Aramă, Călimănești, Corabia, Horezu și Vânju Mare) vor fi închise temporar;
  • Pentru timp de așteptare minim, Distribuție Oltenia recomandă programarea online a vizitelor. Utilizatorii care își programează în prealabil vizitele în Centrele Distribuție Oltenia vor avea întâietate la ghișee. Programarea este disponibilă la https://programari.distributieoltenia.ro;
  • Numărul de ghișee deschise va fi de 3 în Centrele Distribuție Oltenia din Craiova, Pitești, 2 în Centrele din Târgu Jiu, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin și 1 ghișeu în Centrele din Alexandria, Drăgășani, Câmpulung, Videle, Caracal, Băilești, Roșiorii de Vede și Curtea de Argeș.

Este important de precizat faptul că măsurile de protecție și regulile de distanțare rămân valabile în centre și pot fi consultate accesând https://bit.ly/3j1sOrk. Aici puteți accesa harta Centrelor de Relații cu Utilizatorii.

Pentru un plus de siguranță, operatorul de distribuție încurajează utilizatorii să utilizeze canalele de comunicare online pentru soluționarea solicitărilor chiar de acasă:

  • What’s app și voce:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare