10.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

Ofiţerii Direcţiei Anticorupţie Teleorman, lecţii de etică şi integritate pentru colegii aflaţi la început de carieră

Articole noi

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Direcţia Generală Anticorupţie derulează, în perioada 11-13.06.2019, proiectul „Etică organizaţională şi integritate în M.A.I.”, destinat funcţionarilor din Ministerul Afacerilor Interne aflaţi la început de carieră, cu o nouă sesiune de pregătire organizată în colaborare cu Centrul Multifuncţional de Pregătire Schengen din Buzău, instituţie de învăţământ non-universitară a Ministerului Afacerilor Interne.

La această activitate, participă 23 de lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea şi Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Iniţiat în anul 2015 de Direcţia Generală Anticorupţie, scopul proiectului „Etică organizaţională şi integritate în M.A.I.” este consolidarea unui comportament etic şi integru în asigurarea aplicării legii.

Conceput sub forma unor stagii de formare cu durata de 3 zile, în cadrul proiectului sunt utilizate metode nonformale şi interactive, exerciţii individuale şi de grup, în scopul determinării tinerilor lucrători să îşi descopere valorile personale, credinţele şi comportamentele adiacente şi să le antreneze capacitatea de a lua decizii bazate pe valori, atât în viaţa curentă profesională, cât şi cea personală.

Prezentările tematice sunt susţinute de ofiţeri din cadrul Serviciilor Judeţene Anticorupţie Teleorman şi Vâlcea, iar stagiul este organizat de cele două servicii.

Pe parcursul celor trei zile ale stagiului de pregătire, tinerii cursanţi vor beneficia şi de experienţa unor lectori şi specialişti din cadrul structurilor M.A.I. care vor transmite funcţionarilor M.A.I. mesaje motivaţionale.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Articole similare