27 C
Judeţul Teleorman
miercuri, mai 25, 2022

OFICIAL! 198 de teleormăneni, în carantină, 2.370 de persoane, izolate la domiciliu. 1.425 de viziere și 60 de litri de dezinfectant, repartizate județului

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La nivelul Județului Teleorman, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină erau cazate, la ora 14:00, 198 de persoane. Numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de carantină de 14 zile este de 22.

În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 2370. Pentru asigurarea condițiilor corespunzătoare de dezinfecție a personalului medical și non medical care asigură asistență medicală de specialitate, primul ajutor și transportul în fază prespitalicească, transferul interclinic, respectiv transportul pe traseele stabilite până la centrele de carantină a pacienților suspecți ori confirmați, precum și a echipamentelor și suprafețelor, la nivelul județului Teleorman, până pe data de 3 aprilie a.c., vor mai fi repartizate 1425 de viziere și 60 de litri de dezinfectant de nivel înalt, pentru suprafețe și instrumentar medical..

Materialele și echipamentele medicale vor fi distribuite către Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Spitalul Județean de Urgență Alexandria, Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență și Spitalul Municipal „Caritas” Roșiorii de Vede.

Echipamentele au fost achiziționate de statul român, prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

SURSA: Centrul de Comunicare al CJSU Teleorman

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare