35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

O jumătate de miliard de lei, prejudiciu la Centrul de Conservare şi Promovare a Culturii Teleorman. Artiștii au primit salariul de merit în mod ilegal

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În perioada 2012 -2015 a fost acordat, fără temei legal, salariu de merit unui număr de 10 salariaţi ai Centrului Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Teleorman, spun inspectorii Curții de Conturi Teleorman.
În total, bugetul statului a fost prejudiciat cu aproximativ o jumătate de miliard de lei vechi, banii pe care angajații vor fi obligați să-i restituie.
”Urmare a plăților nelegale efectuate, în perioada aprilie 2012 martie 2015, reprezentând contravaloarea salariului de merit, acordat necuvenit celor 10 salariați identificați în timpul misiunii de audit, și contribuţiile angajatorului aferente acestui salariu abatere de la legalitate și regularitate ce a determinat crearea unui prejudiciu bugetului Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, stabilit la suma totală de 49.305 lei, conducerea entității auditate va dispune măsuri pentru recuperarea integrală a prejudiciului stabilit, în timpul misiunii de audit”, se arată în Raport.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare